רוטב ריבת בצל
- arikly123
- 27 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 25 בדצמ׳ 2022
מעדן ריבת בצל הוא שדרוג לכל מנה שתרצו. תוכלו להשתמש בריבת הבצל עם כריכים, בשרים, תבשילים, פסטות וכל מנה שרק תרצו.

מה שהופך את ריבת הבצל למיוחדת הוא להבדיל מריבות מתוקות שאנחנו מכירים ומשלבים אותם בעיקר במנות מתוקות, ריבת הבצל משתלבת ומשדרגת מנות שהן לא מתוקות ונותנת טעם מתוק ומעניין למנות.
מתכון
4 בצלים גדולים
2 כפות חומץ בלסמי
כוס סוכר חום
חצי כפית קינמון
כפית עלי טימין
רבע כוס שמן קנולה או זית
בואו נתחיל בהכנה
1
חותכים את הבצלים לרצועות ירח ולאחר מכן חותכים את הרצועות לחצי.
2
מחממים רבע כוס שמן במחבת גדולה ומכניסים את הבצלים למחבת גדולה, מטגנים את הבצלים 10 דקות (חשוב לערבב בתדירות גבוהה תוך כידי הטיגון).
3
מוסיפים את שאר המרכיבים אל המחבת ומורידים את האש לעוצמה בינונית, ממשיכים לבשל עוד 20 דקות (חשוב לערבב מידי פעם).
4
לאחר 20 דקות של בישול, כאשר אנחנו רואים שהבצל הפך להיות מאוד רך, אנחנו מכבים את האש ונותנים לריבה להצטנן.
5
החלק האחרון, ההגשה ! מוסיפים את הריבה לכל מנה שתרצו, בשרים, כריכים, דגים, גבינות וכל מה שנראה לכם מתאים.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments