top of page

רוטב מרינדה ים תיכונית

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 3 באוק׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 25 בדצמ׳ 2022

מרינדה נפלאה עם טעמים רבים, מתאימה לבשר, עוף, דגים או כרוטב מרענן לצד מנה שהכנתם.

שיפודים עם עוף
שיפודים עם עוף

מומלץ להשרות את הבשר, עוף או דגים כלילה שלם במרינדה הים תיכונית, כך יספג טעם יותר חזק ותוכלו להנות מטעם עשיר ומרקם עסיסי יותר של המנה.

מתכון

מיץ מ 2 לימונים סחוטים
2 שיני שום כתושות
שליש כוס שמן זית
חצי כפית מלח , חצי כפית פלפל שחור
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק
2 כפות גמבה קצוצה
חצי פלפל קצוץ דק (לא חובה)

בואו נתחיל בהכנה


1


מערבבים את כל החומרים, מניחים את הבשר, עוף או דגים שרוצים בתוך המרינדה ונותנים לבשר לספוג את הטעמים עד הבישול. (להשאיר את הבשר, עוף או הדגים במקרר בזמן שהם במרינדה)

מומלץ לתת לילה שלם במקרר, כך נספוג יותר טעם.



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comentários


bottom of page