"סטייק" כרוב סגול
- דניאלה צורי
- 3 באוק׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 24 בדצמ׳ 2022
כרוב סגול בתנור, מנה פשוטה ולא מורכבת אבל גונבת את הפוקוס בכל ארוחה, נימוחה וטעימה. לכרוב הסגול יתרונות בריאותיים רבים, אחדים מהם הם מניעת מחלות לב, ויטמינים, מינרלים וסיוע בחיזוק העצמות.

הכרוב הסגול בתנור יכול להיות תוספת למנה עיקרית, או המנה העיקרית בעצמו בארוחות טבעוניות.
מתכון
כרוב סגול גדול
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
בואו נתחיל בהכנה
1
מתחילים בלחמם תנור ל- 180 מעלות.
מקלפים ומנקים את הכרוב. חותכים לפרוסות גדולות.
2
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פרוסות הכרוב.
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.
3
אופים בתנור כ- 30 דקות, עד שהקצוות של הכרוב נהיים קריספיים ושחומים והכרוב עצמו רך.
4
החלק האחרון, ההגשה! מגישים כמנה עיקרית, תוספת או נשנוש טעים. בתאבון!
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments