מרק עגבניות משגע
- ART OF FOOD
- 14 בפבר׳ 2023
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 10 באפר׳ 2023
מרק עגבניות עשיר בטעמים נפלאים, עם מרקם משגע ועם טוויסט מעניין של מעט שמנת. מרק שישדרג לכם את חווית המרק וכמובן את הארוחה בכללי.

טוויסט מעניין למרק הוא זילוף של מעט שמנת מלמעלה, שילוב טעמים מעניין שישדרג לכם את המרק.
מתכון
בצל אחד גדול קצוץ דק דק
כ 600 גרם של עגבניות מרוסקות (ניתן להשתמש בעגבניות מרוסקות מפחית)
2 כפות שמן זית
חצי כוס אפונה קפואה
חצי ליטר מים
חצי כף סוכר, רבע כפית פלפל שחור, כף מלח, רבע כפית כמון
שמנת מתוקה (להוספה מעל)
בואו נתחיל בהכנה
1
בסיר עמוק מטגנים את הבצל עם השמן זית עד שהבצל מזהיב ומקבל צבע יפה של טיגון.
2
מוסיפים את העגבניות והסוכר ומטגנים דקה נוספת.
3
מוסיפים את שאר המרכיבים (לא כולל השמנת) ומביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 20 דקות.
4
לאחר 20 דקות, טוחנים את המרק בתוך הסיר, מביאים לרתיחה נוספת ומורידים לאחר מכן את הסיר מהאש.
5
שלב אחרון, ההגשה!
מגישים את המרק בקערה, מעל ניתן להוסיף מעט שמנת מתוקה שיביא טוויסט מעניין למרק. בתאבון!
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Yorumlar