top of page

לביבות ברוקולי וחומוס

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 15 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 18 בנוב׳ 2022

לביבות טעימות וקלות להכנה, עם טוויסט מעניין של חומוס וברוקולי. הלביבות נאפות בתנור ומתאימות גם לאלו שלא צורכים גלוטן.

לביבות אפויות
לביבות אפויות

מומלץ לאכול את הלביבות יחד עם טחינה ופטרוזיליה או כל מטבל אחר שתרצו.


מתכון

חופן פטרוזליה
חצי בצל קצוץ
בערך כ 300 גרם ברוקולי
ביצה אחת
כוס גרגרי חומוס מבושל
1-2 שיני שום (תלוי בטעמו של כל אחד)
רבע כפית כמון, כפית מלח, חצי כפית פלפל
כפית זעתר (לא חובה)
כף שמן

בואו נתחיל בהכנה


1


מחממים תנור ל 180 מעלות, מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.


2


מניחים את כל הרכיבים, כולל התבלינים במעבד מזון וטוחנים כדקה עד לתערובת אחידה.


3


יוצרים קציצות קטנות עם הידיים בגודל המתאים לכם לליבות ומניחים על נייר האפיה.


4


אופים את הלביבות 20-25 דקות עד שמתקבל צבע זהוב ויפה, הופכים את הלביבות צד וממשיכים לאפות כ10 דקות.


5


החלק האחרון, ההגשה ! מניחים בשולחן לאחר שסידרנו יפה את הלביבות על צלחת גדולה, ניתן להוסיף מטבלים כמו טחינה או כל מטבל שרק תרצו.

בתאבון !



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comments


bottom of page