top of page

טאקו אבוקדו וטופו

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 24 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

מתכון טעים, צבעוני ובריא עם טופו עסיסי, ממרח אבוקדו רך, ירקות קצוצים ואת כל זה עוטפת טורטיה רכה שבכל ביס רק תהנו יותר ויותר.

טאקו עם יוגורט מעל
טאקו עם יוגורט מעל

את הטאקו כיף לשדרג עם סלט בצד לבחירתכם, רטבים מעל שתרצו כמו יוגורט או כל תוספת אחרת שלדעתכם תתאים לכם לארוחה הנהדרת הזאת.

מתכון


מצרכים

5 טורטיות (מומלץ כמה שיותר קטנות)
עגבניה אחת קצוצה לקוביות קטנות
בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
קצת גבינה מגורדת, כ3 פרוסות (לא חובה)
יוגורט (לא חובה)

מצרכים לטופו

חבילת טופו (חתוכה לרצועות דקות)
כף שמן זית
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור

מצרכים לממרח אבוקדו

אבוקדו אחד בשל
מיץ לימון מחצי לימון טרי (או 3 כפות מיץ לימון)
רבע כפית מלח

בואו נתחיל בהכנה


1


מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מניחים את הטופו עם שאר המרכיבים לטופו כולל שמן הזית ומקפיצים כ5 דקות עד שהוא זהוב ומוכן.


2


מכינים את האבוקדו: מועכים בקערה את האבוקדו בעזרת מזלג, מוסיפים את שאר המרכיבים לאבוקדו ומערבבים היטב, טועמים ואם ישר צורך מתקנים את התיבול.


3


החלק האחרון, ההגשה ! מחממים כל טורטיה כ20 שניות במיקרוגל (לא חובה) מורחים על כל טורטייה ממרח אבוקדו, מניחים את הטופו, מפזרים מעל בצל סגול, עגבניה וגבינה למי שאוהב.

בתאבון !


אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !

Comments


bottom of page