top of page

חומוס ביתי

  • תמונת הסופר/ת: ART OF FOOD
    ART OF FOOD
  • 31 בדצמ׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

מאכל מדהים שרובנו מכירים, מגיע תמיד עם פיתה חמה ואיזו תוספת מעליו או אפילו ככה כמו שהוא פשוט מושלם. הרבה חושבים כי להכין חומוס אמיתי כמו בחומסיות זה עניין קשה ומסובך אך היום נראה לכם מתכון קל וטעים לחומוס ביתי מדהים.

גרגרי חומוס עם עשבי תיבול ובצל סגול
גרגרי חומוס עם עשבי תיבול ובצל סגול

חומוס היא מנה מדהימה שאפשר להגיש כמנה עיקרית או התחלתית בכל ארוחה שתרצו.


מתכון

3 כוסות של גרגרי חומוס מבושלים (ניתן לקנות גרגרי חומוס מבושלים מוכנים בשימורים)
חצי כוס של טחינה גולמית
שליש כוס מי בישול של החומוס
חצי כפית מלח, חצי כפית כמון
מיץ של רבע לימון טרי (ניתן להוסיף גם חצי לימון)

בואו נתחיל בהכנה


1


מכניסים את כל המרכבים למעבד מזון עם להב מתכת, ומעבדים כ 2 דקות עד שמתקבל לנו חומוס סמיך וחלק.


2


שלב אחרון, ההגשה!

מגישים את החומוס על גבי צלחת, מזלפים מעל שמן זית, ניתן לפזר מעט זעתר או פפריקה ולהוסיף תוספת שאתם אוהבים כמו גרגרי חמוס, פול, צנוברים ועוד. בתאבון!



אהבתם ?

מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !


Comentários


bottom of page