סלט זוקיני/קישואים צלויים
- ART OF FOOD
- 17 בנוב׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 23 בדצמ׳ 2022
קישואים צלויים היא מנה נהדרת בפני עצמה יחד עם פרוסת לחם טרייה או כתוספת נהדרת לכל מנה עיקרית, מנה בעלת טעמים מדהימים שמשתלבים בכל ארוחה.

את הקישואים הקלויים ניתן להגיש כמנת פתיחה נהדרת לשולחן יחד עם פרסות לחם טריות ומטבלים כמו טחינה או יוגורט.
מתכון
4 קישואים או זוקיני, פרוסים לאורך
2 כפות שמן זית
עלי טימין טריים מ 2 גבעולים (אפשר גם רבע כפית טימין מיובש)
חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח
10-20 עלי נענע (לא חובה)
מיץ לימון מלימון טרי אחד
בואו נתחיל בהכנה
1
מחממים כ 2 דקות מחבת פסים (אפשר גם מחבת רגילה) עד שהיא מעלה מעט עשן.
בנתיים מערבבים את כלל המצרכים בקערה למעט מיץ הלימון והנענע.
2
צורבים את רצעות הזוקני או הקישואים מכל צד כ 3 דקות.
3
החלק האחרון, ההגשה ! מניחים בשולחן לאחר שסידרנו יפה את הזוקיני או הקישואים על צלחת גדולה, מעל מפזרים את עלי הנענע ומיץ הלימון, ניתן להוסיף מטבלים כמו טחינה, יוגורט או כל מטבל שרק תרצו.
בתאבון !
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments