רוטב צ'ימיצ'ורי
- arikly123
- 22 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 27 בדצמ׳ 2022
צ'ימיצ'ורי הוא רוטב מהמטבח הארגנטינאי, משתלב מעולה עם בשרים, עופות, דגים, ירקות צלויים וכמובן כמטבל להמון מנות אחרות.

כאשר אנחנו מוסיפים את רוטב הצ'ימיצ'ורי , אנחנו מוסיפים למנה ארומה נפלאה, טעם מדהים וכמובן שדרוג למה שאנחנו רגילים עד היום. את הרוטב עדיף להוסיף בכמויות קטנות בהתחלה בכדי לא לקבל טעם חזק מידי.
מתכון
חצי חבילה של כוסברה
חצי חבילה של פטרוזילה
2 שיני שום
חצי בצל סגול
פלפל צ'ילי אדום (לאוהבי החריף)
שליש כוס שמן זית איכותי
כף חומץ בן יין לבן
חצי כפית מלח
חצי לימון טרי סחוט
בואו נתחיל בהכנה
1
במעבד מזון או בלנד שמים יחד את הפטרוזיליה, כוסברה, פלפל צ'ילי, שום ובצל וטוחנים.
(יש לשים לב שטוחנים גס ולא מגיעים לרמה של משחה)
2
מוסיפים שמן זית, חומץ בן יין, מלח, פלפל, מיץ לימון וממשיכים לטחון לממרח במרקם גס.
3
החלק האחרון, ההגשה ! מגישים כל מנה שתרצו לשולחן שלכם, מוסיפים את רוטב הצ'ימיצ'ורי ונהנים מרוטב מדהים.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comments