רוטב יין אדום
- arikly123
- 13 בספט׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 27 בדצמ׳ 2022
רוטב יין אדום עשיר בטעמים, נותן גיוון מדהים לכל נתחי הבשר, טעם שנספג היטב בנתח ומשאיר לכולם טעם של עוד.

כאשר אנחנו משדרגים את הנתח שלנו ברוטב מרינדה של יין אדום, אנחנו מוסיפים לנתח רכות נוספת, ארומה נפלאה, טעם מדהים וכמובן שדרוג למה שאנחנו רגילים עד היום.
את הרוטב ניתן לצרוך ביחד עם הנתח בבישול או לצד הנתח.
מתכון
2 כוסות יין אדום
סלק קטן פרוס לקוביות
2 כפות חומץ בלסמי
2 כוסות ציר בקר
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור
בואו נתחיל בהכנה
1
על אש גבוה בתוך סיר מערבבים יחד את בצל השאלוט, היין והחומץ.
2
מביאים לרתיחה על האש הגבוה ולאחר מכן מורידים לאש קטנה וממשיכים לבשל עד צמצום הרוטב בחצי מהכמות (בערך כ10 – 15 דקות).
3
לאחר שהרוטב הצטמצם, מורידים מהאש את הרוטב, מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים היטב.
4
החלק האחרון, ההגשה ! מגישים כל מנה שתרצו לשולחן שלכם, מוסיפים את רוטב היין האדום מעל המנה ונותנים לארוחה להתחיל.
אהבתם ?
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות לעוד תוכן איכותי !
Comentários