top of page

מתכונים צמחוניים


שניצל טופו טבעוני
אין מי שלא התגעגע לביס הקריספי והמושלם של השניצל מאז שנהיה צמחוני או טבעוני. הנה מתכון שיפסיק לכם את הגעגוע בכמה צעדים פשוטים. שניצל...
דניאלה צורי
16 במאי 2023זמן קריאה 1 דקות
19
0


טראפלס שוקולד וטחינה טבעוני
קינוח טבעוני לחלוטין, קל להכנה שיוצא טעים תמיד! החלק הכי כיף במתכון הזה הוא שיש הרבה מקום לטעם אישי ולהפתעות חדשות. מתכון תבנית אינגליש...
דניאלה צורי
7 במאי 2023זמן קריאה 1 דקות
12
0


רוטב רוזה, פטריות וקרם ערמונים לפסטה
רוטב רוזה הוא רוטב קלאסי לפסטה קלילה ומהירה להכנה, אבל לרוב לא מחדשת או מפתיעה יותר מידי. במתכון כאן נציג שיטת הכנה מעט שונה המשלבת מספר...
דניאלה צורי
2 במאי 2023זמן קריאה 1 דקות
254
0


מרק עגבניות משגע
מרק עגבניות עשיר בטעמים נפלאים, עם מרקם משגע ועם טוויסט מעניין של מעט שמנת. מרק שישדרג לכם את חווית המרק וכמובן את הארוחה בכללי. טוויסט...

ART OF FOOD
14 בפבר׳ 2023זמן קריאה 1 דקות
19
0


חומוס ביתי
מאכל מדהים שרובנו מכירים, מגיע תמיד עם פיתה חמה ואיזו תוספת מעליו או אפילו ככה כמו שהוא פשוט מושלם. הרבה חושבים כי להכין חומוס אמיתי כמו...

ART OF FOOD
31 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
19
0


תבשיל קארי צהוב וקרם קוקוס
תבשיל חורפי ופשוט, ממלא ובריא, בצבע כתום-צהוב משגע שעושה חשק לאכול ישר מהסיר. מאוד פשוט וקל להכנה, ניתן להגיש כמנה בפני עצמו, אך מומלץ...
דניאלה צורי
1 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
14
0


טאקו אבוקדו וטופו
מתכון טעים, צבעוני ובריא עם טופו עסיסי, ממרח אבוקדו רך, ירקות קצוצים ואת כל זה עוטפת טורטיה רכה שבכל ביס רק תהנו יותר ויותר. את הטאקו כיף...

ART OF FOOD
24 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
15
0


מוקפץ עם עוף/טופו ברוטב תמרים
מוקפץ עם אטריות ביצים וירקות עם רוטב משגע של תמרים וכמובן מגיע גם בגרסה צמחונית עם טופו, מנה שתרגש כל ארוחה ותשדרג לכם את השבוע. תמיד כיף...

ART OF FOOD
22 בנוב׳ 2022זמן קריאה 2 דקות
75
0


כרובית צלויה עם רוטב בטטה וטחינה
שילוב מטורף בין כרובית לטחינה ובטטה מביא טעם משגע במיוחד, מרקם שהוא פשוט נימוח בפה בכל ביס וטעם של עוד בכל פעם שתכינו את המנה המדהימה...

ART OF FOOD
21 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
87
0


סלט זוקיני/קישואים צלויים
קישואים צלויים היא מנה נהדרת בפני עצמה יחד עם פרוסת לחם טרייה או כתוספת נהדרת לכל מנה עיקרית, מנה בעלת טעמים מדהימים שמשתלבים בכל ארוחה....

ART OF FOOD
17 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
6
0


לביבות ברוקולי וחומוס
לביבות טעימות וקלות להכנה, עם טוויסט מעניין של חומוס וברוקולי. הלביבות נאפות בתנור ומתאימות גם לאלו שלא צורכים גלוטן. מומלץ לאכול את...

ART OF FOOD
15 בנוב׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
14
0


קובה בשר צמחוני/בשר
מתכון לקובה עשירת טעמים, נימוחה בפה ועסיסית בכל ביס מחדש, בשילוב מרק ירקות חם מלא טעמים שרק מוסיף לקובה טעם של עוד. הרבה חושבים כי הכנת...

ART OF FOOD
21 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
189
0


"סטייק" כרוב סגול
כרוב סגול בתנור, מנה פשוטה ולא מורכבת אבל גונבת את הפוקוס בכל ארוחה, נימוחה וטעימה. לכרוב הסגול יתרונות בריאותיים רבים, אחדים מהם הם...
דניאלה צורי
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
14
0


דאל עדשים
הדאל הוא מאכל הודי המבוסס על קטניות, לרוב עדשים. פירוש השם בשפת הסנסקריט הוא "לחלק" ואכן זאת מנה גדולה ומשביעה שכיף לחלוק עם עוד אנשים....
דניאלה צורי
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
9
0


סלט ירוק מרענן ברוטב יוגורט
סלט על לאוהבי התבלינים המרעננים, סלט שמתפצח בפה, מרענן ובריא במיוחד. סלט מלא בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים. מומלץ בחום למי שזקוק...
דניאלה צורי
3 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
37
0


מרק כתום
מרק כתום בריא, טעים ומחמם את הלב. עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים ועוד מגוון חומרים שמצוינים לבריאות שלנו ומעניק תחושת שובע לאורך זמן....
דניאלה צורי
2 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
7
0


מרק חמיצה
מרק חמיצה, הידוע גם כבורשט, הוא מרק חמצמץ המבוסס על סלק שמגיע במקור מארצות מזרח אירופה, ולו גרסאות רבות. רק במטבח הרוסי עצמו ישנן עשרות...
דניאלה צורי
2 באוק׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
2
0


ציר ירקות
על מנת להגיע לטעם מרוכז של מרק, או להחליף את השימוש באבקת מרק, חשוב להצטייד בציר ירקות איכותי. הנה מתכון פשוט בכמה צעדים פשוטים שישדרג...
דניאלה צורי
28 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
19
0


סלט עדשים שחורות ובטטה
סלט פשוט שהופך לכוכב של כל ארוחה! לעדשים השחורות יתרונות מצוינים למנות שלכם, מלבד טעם ונראות. העדשים מלאות בחלבונים, ויטמינים ומינרלים,...
דניאלה צורי
28 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
4
0


"שקשוקה" כרובית
מנה פשוטה, משביעה, מהירה להכנה וטעימה בכל פעם מחדש. את הגרסה הזאת של שקשוקה תרצו לאכול עם חלה, טחינה או עם מזלג ישר מהמחבת. גרסה לשקשוקה...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
21
0


לביבות מנגולד טבעוניות
עלי המנגולד, במקור עלי סלק שעברו ביות, מעולים בשמירה על בריאות הגוף, ומספקים ויטמינים, סיבים תזונתיים, מינרלים וסידן. המנגולד אף עוזר...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
5
0


עראיס טבעוני
העראיס היא מנה פשוטה וטעימה המורכבת מפיתה ממולאת בבשר טלה, שמקורה במטבח הים תיכוני והערבי. התחליף הצמחוני מושלם לימים של על האש בהם גם...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
9
0


מוסקה צמחונית
המוסקה היא תבשיל חצילים ובשר מהמטבח הבלקני, ולה גרסאות רבות. המוכרת ביותר היא הגרסה היוונית הסטנדרטית המורכבת מכמה שכבות אפויות. המוסקה...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 2 דקות
5
0


דלעת ערמונים ממולאת
דלעת ערמונים, פיתוח ישראלי לזן הדלעת האמריקאית "אקרון", היא בעלת ערך קלורי נמוך, מקור נהדר לסיבים תזונתיים, ויטמינים ונוגדי חימצון. אה...
דניאלה צורי
27 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
3
0


ספגטי בולונז עם טחון מן הצומח
ספגטי בולונז היא מנה מצוינת ואהובה מאוד, עם המעבר לצמחונות או טבעונות אין שום סיבה לוותר על המנה המדהימה הזאת. קבלו מאיתנו מתכון מדהים...

ART OF FOOD
11 בספט׳ 2022זמן קריאה 1 דקות
9
0
bottom of page